dissabte, 22 d’octubre del 2011

Embolica que fa fort

Ja tornem a  ser-hi pel  troc, ja feia maça  temps que no es parlava  de Salt. EL nostra  alcalde el que pretén  curar  un càncer amb una aspirina, d’intenció hi es , però el remei es un altra. Ell , que es metge  sap  que els càncers tenen solució si es detecten  al principi de tot, però que quan son terminals  no tenen cura possible. La pregunta que ens  fem els  Saltencs  es, perquè la mitjana  de població d’immigrants de la majoria de municipis es del 16%  i Salt en te el 48% de reconeguts?   contant  amb els que no estan en nòmina, serem  mes del 60%.
El desmadre va començar precisament durant el seu  últim mandat, i es va desmadrar del tot durant  el del PSC, es el resultat del bonisme,  i de la xocolata del lloro per tothom, Salt es  la terra de promissió, i la ONG  municipal mes gran del Pais, es per  aixó que la portaveu de Caritas de Girona estava  tan encantada amb l´anterior govern municipal, per  fer-se´n càrrec del la meitat de la seva clientela del Gironés.

Es evident i prioritari que l´actual equip de govern , ha de posar fil a l’agulla  per regularitzar i controlar tot aquest  desgavell, però repartir el nostra problema per els municipis de l’entorn   no es factible i menys  sense el consens dels alcaldes  afectats .
Quina es doncs la solució, difícil i complicat, però pensem que , en primer lloc , s’hauria d’actualitzar  el padró municipal, per saber qui viu a cada escala i que está legalitzat i qui no ho està, en segon lloc , tancar Salt 70 i revisar  cas  per cas, tots els ajuts  i subsidis  que s’atorguen als immigrants , donant-los únicament  i per un termini delimitat en el temps, als  que reuneixin les condicions requerides i estiguin al corrent de pago de les seves obligacions ciutadanes ( comunitats, aigua , llum, impostos municipals etc ) i per descomptat, retirar  els ajuts  i subsidis a  tots aquells que n’abusen i n’han fet el seu  modus vivendi  in eternum,  m’entres prenen el té   asseguts , tot el dia, en els bars de la Plaça de Catalunya.
M’entres no tallem  el pol d’atracció  que es  el  lògo de  “ a Salt tot de franc “ no aturarem  l’arribada continua d’immigrants ,organitzada i dirigida  per les  màfies locals  i pot ser que  quan molts vegin que se els ha acabat el negoci  de viure gratis a costa nostre.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada