dissabte, 22 d’octubre del 2011

De Salt al cel.

Aquesta sembla ser la frase que li passa pel cap al Sr. Anglada cada cop que al nostre poble passa algun fet digne de sortir a les noticies, encara que el desgavell que s'ha viscut dins el seu partit sigui (en part) el centre d'aquestes.

De la situació sentimental que visquin els seus components nosaltres ni en tenim res a dir, ni és la nostra intenció ficar-hi cullerada, però sí volem fer reflexionar als seus electors sobre la poca fiabilitat dels seus representants a l'ajuntament, tant del senyor Anglada que no dubta a fitxar qualsevol persona disponible deixant de banda els seus ideals de puresa racial, com la poca cultura política dels seus integrants que ara diuen que no sabien on es ficaven ja que desconeixien els autèntics ideals que representava PxC.

La presència del Sr. Anglada a la vila no hauria estat malament si s'hagués limitat a intentar posar ordre dins les seves files, llàstima que a més hagi de ficar el nas dins la política municipal  per a encendre els ànims amb l'afer de la ubicació dels centres de culte.

Nosaltres des de bon començament hem donat suport a la ubicació d’aquests als polígons industrials per a evitar situacions com talls de carrers il·legals, ocupacions indegudes de la via pública i per suposat acabar amb les cessions d'equipaments públics amb guany 0 i assumint-ne els costos de neteja i calefacció. Ara bé, això no vol dir convertir els pocs terrenys disponibles per a la indústria que tenim al poble en un fòrum de les religions mundials. De ben segur que altres pobles dels nostres voltants amb més disponibilitat de terreny també poden assumir algun centre de culte. O aquests han de ser tots a Salt perquè als altres llocs fan lleig?

Pel que fa a les manifestacions volem deixar clar que tot i el nostre rebuig cap a les idees extremistes que defensa PxC tenen el mateix dret a manifestar-se que qualsevol altre partit, tot i això considerem encertada la decisió de la conselleria d'interior de prohibir-la per el risc d'aldarulls que comporta, de la mateixa manera que s'hauria d'haver prohibit la contra-manifestació que es va dur a terme.

És molt fàcil venir de fora del poble a encendre els ànims dels immigrants amb crits racistes i quan comencen els disturbis fotre el camp com fa el Sr. Anglada, al igual que és molt fàcil cridar per la defensa de la construcció d'un centre de culte a Salt i després marxar cap a Girona com fa el Sr. Jordi Navarro de la CUP. És molt còmode donar suport a instal.lacions que s’ubicaran a les viles dels altres.

Tant el Sr. Anglada com el Sr. Navarro ja formen part dels seus consistoris pertinents, i encara que són lliures de donar les seves opinions els agraïriem que anessin a muntar merdes als seus pobles que nosaltres ja tenim prou amb els nostres.

En el programa electoral de CiU hi vèiem algunes actituds que generaven esperança, però a punt d’exaurir-se el marge de cortesia per a evaluar l’acció de govern des de l’alcaldia només s’estan realitzant una sèrie de propostes difícils de dur a terme sense la col·laboració dels pobles veins als quals les coses ja els hi estan bé com estan. Ens comença a preocupar que les propostes del Sr.Torramadé no es vegin reflexades en accions a peu de carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada