dissabte, 22 d’octubre del 2011

Auditoria de comptes


Com un dels punts més importants del nostre programa electoral, el nostre partit reclamava una auditoria de comptes per saber el deute real que acumula l'ajuntament. 
Passats els cent dies de cortesia ens sorprèn d'assabentar-nos que el que ha demanat realment CiU no és una auditoria si no un estudi econòmic que no pretén buscar responsables de l'actual situació.
Era un secret a veus el desgavell que hi havia a l'ajuntament quan governaven PSC i ERC, els malbarataments de diners destinats a entitats (més de 260 inscrites) que mai han mogut un dit per el poble. Siguen aquest només un exemple de la política malbaratadora del passat equip de govern.
En escrits que varem publicar abans de les eleccions, ja varem fer públiques les mentides reiteratives sobre l'economia de la vila que publicaven aquest grups, sobre la reducció del deute i la futura inversió en millora del poble. 
PER TANT: 
Després d'escoltar en boca dels regidors de diferents àrees que les arques municipals són buides. 
GENT PER SALT DEMANEM: 
1.    Que l'estudi econòmic de Xaloc esdevingui també una auditoria per depurar responsabilitats de l'actual situació econòmica de la nostre vila.
2.    Que l'actual equip de govern o el Sr. Jaume Torramadé en qualitat d'alcalde faci públic l'estat econòmic REAL del nostre municipi.
3.    Que s'actuï d'acord amb la justícia en cas de que es detectin irregularitats en les finances municipals que va dur a terme l'anterior equip de govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada