dilluns, 22 de desembre del 2014

!!S'acosten les eleccions Municipals 2015!!


Ja no hi ha dubte. !!S'acosten les eleccions Municipals 2015!!
A la foto de la notícia podem veure com el regidor de via publica Josep Valentí posa per a Diari de Girona, que casualment passava per allà, i en fa una notícia. Pro no us deixeu enganyar per quatre sacs de ciment i unes rajoles, aquesta obra es podia fer al començament de la legislatura i no a falta de cinc mesos per les propers eleccions.
Us anirem informant de la pre-campanya dels partits polítics de Salt que ja comencen a treballar. Però Gent per Salt no ho ha deixat de fer durant aquest temps i ho podem demostrar. Només cal que ens doneu una oportunitat i un vot.


 L'Ajuntament de Salt està refent 56 escocells del passeig Ciutat de Girona per tal d'adequar-los a les mides que indica la normativa. Segons ha explicat el regidor delegat de Via Pública, Josep Valentí (CiU), els escocells actuals medeixen 50x180 centímetres, mentre que la normativa assenyala que han de fer 120x120. Per tal de resoldre la situació, l'Ajuntament ha agafat les mateixes peces que formen l'escocell i les ha portat a tallar per la meitat, de manera que es puguin adaptar a les noves mides. Els treballs s'han adjudicat a Construccions Quart i tenen un cost de 9.811 euros. 
Segons explica Valentí, les noves mides dels escocells permetran que els arbres puguin créixer més bé, ja que fins ara hi havia el perill que un dia caiguessin a la carretera. De fet, en aquests moments s'aixecaven algunes de les pedres a causa de les arrels, i més d'una persona ja havia caigut. Els escocells eren així des que es va construir el passeig. 
El regidor saltenc calcula que les obres estaran acabades la setmana vinent. De moment, s'han prioritzat els escocells que toquen a la carretera perquè es consideraven els més perillosos. Tot i això, quan hi hagi pressupost, l'Ajuntament de Salt té previst continuar arreglant la resta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada