dilluns, 22 de desembre del 2014

Gent Per Salt confirma a Antonio Rodríguez com a cap de llista

FOTO NOTÍCIA - POLÍTICA MUNICIPAL
Gent Per Salt confirma a Antonio Rodríguez com a cap de llista per a les properes eleccions municipals.

La formació política veïnal té clar que centraran els seus esforços per afavorir el comerç, les entitats i promocionar la ciutat amb una nova imatge i molta neteja entre altres punts.

Antonio Rodríguez va ser ratificat el passat dia 17 de octubre i va ser l’única candidatura que es va presentar sen escollit per una àmplia participació de 33 militants.

Rodríguez que ja es va presentar a les anteriors eleccions i no va aconseguir regidoria per poc menys de 60 vots ha assegurat que han après la lliçó i que en les passades eleccions el fenomen PxC els va fer mol de malt i el joc molt brut de la resta de formacions polítiques també, ja que se’ls va titllar de xenòfobs i se’ls comparava amb PxC.

La formació veïnal nascuda a la Massana de Salt, ara fa uns cinc anys, ha treballat durant tot aquest temps teixint una xarxa veïnal que ara per ara els assegurala seva entrada com a mínim amb un regidor, cosa que ha encoratjat a la formació que té molts simpatitzants i militants a la Massana i Barri Centre.

Rodríguez també ha dit que a Salt sembla que hi regni una certa tranquil·litat i millora de la situació envers anys passats. Però la realitat és una altra,i en aquests quatre anys de mandat de CiU només s’han fet pegats i els verdaders problemes, com la manca de idees i falta de dedicació i en alguns casos fins i tot molt poca professionalitat dels regidors i partits que han governat tots aquests anys, fa que Salt no sigui al lloc que li toca ser a una ciutat amb més de 30.000 habitants i se la tingui només com a moneda de canvi.

A Salt cal fer una bona neteja a fons de calaixos i catifes i “ho farem!”.Si fa falta començarem de nou. Prou de promeses electorals que no es compleixen mai i a treballar de veritat per a la gent de Salt ha dit Rodríguez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada