dijous, 8 de desembre del 2011

Surt en llibertat l'incendiari de Salt


Raby Azzahir, el veí de Salt
de 30 anys que divendres va calar foc a un cotxe patrulla de la policia local de Salt, va ruixar un sergent amb benzina i va amenaçar de cremar dos policies i ell mateix, va quedar en llibertat provisional sense fiança ahir després de declarar davant del jutjat. Azzahir, que està imputat per danys, atemptat i amenaces, va confessar que havia perpetrat l'incendi com a acte
de revenja per l'expulsió del seu germà Moha Azzahir,
que el mateix divendres, aproximadament a la mateixa hora que el seu germà atacava la policia, va emprendre vol cap al Marroc en compliment de l'ordre d'expulsió que li havia decretat la subdelegació del govern.
L'expulsió de Moha Azzahir és una de les expulsions anomenades qualificades per la Policía Nacional, que consisteixen a expulsar estrangers que acumulen molts antecedents policials i que es consideren elements desestabilitzadors de la seguretat ciutadana. Aquest any i fins ara se n'han fet una vuitantena i les autoritats municipals i policials coincideixen que estant essent una mesura prou efectiva per reduir les denúncies i la delinqüència. En el cas de Moha Azzahir, que acumulava una dotzena d'antecedents policials des que era major d'edat –els antecedents d'abans de complir els 18 anys no compten–, s'havia intentat aturar l'expulsió sense èxit.
T.S.
Darrera actualització ( Diumenge, 20 de novembre del 2011 02:00 )
Publicat a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada