dilluns, 4 de maig del 2015

Gent per Salt es torna a presentar a les eleccions

Gent per Salt es torna a presentar a les eleccions

És la segona vegada que hi participa i, segons defensa, ha preparat un equip que vol defensar una política allunyada de la dels partits tradicionals

La candidatura Gent per Salt, en encapçala Antonia Rodríguez Foto: GENT PER SALT.
1
Una candidatura amb “aires diferents” i “una opció oberta a la gent”. Amb aquest dos compromisos s'ha presentat la candidatura Gent per Salt, que defensa treballar per tothom “sense anar en contra de ningú”, en el que el partit defineix com “una opció independent, una opció participativa i interactiva”. La candidatura, encapçalada per Antonio Rodríguez, ha fet públic en un comunicat que vol treballar per Salt amb un equip de professionals, treballadors, comerciants i famílies que “volen cuidar el municipi perquè sigui el millor lloc per viure-hi”.
Els compromisos
Gent per Salt es vol presentar davant la ciutadania com una suma de persones que no tenen altres interessos que aconseguir que “Salt sigui el Salt que tots volem”.
“I per això els veïns necessitem tenir veu, necessitem ser escoltats i tinguts en compte. I volem decidir. No una vegada, sinó cada vegada.”
Per això, i per fer visibles el seus compromisos, Gent per Salt ha elaborat un decàleg del que ha de ser la seva acció de govern. Fonamentalment són set eixos. El primer és aplicar el principi de màxima eficiència en l'ús dels fons públics, que no són propietat dels polítics, sostenen, sinó dels ciutadans, ja que “són el fruit de la recaptació dels impostos que paguem tots els veïns”. També volen posar en marxa una política diferent de la que ofereixen els partits tradicionals, amb unes prioritats i una escala de valors diferent. En aquest sentit, defensen la tolerància zero amb la corrupció i les corrupteles, i promouen la màxima transparència en les actuacions públiques. Un dels punts del seu programa és el de donar veu als veïns, en el sentit de no resignar-se que els veïns facin el paper de mers consumidors, i reivindicar la condició de ciutadans. A més, volen ajustar el desenvolupament amb l'única finalitat de millorar la qualitat de vida i ocupació del municipi. Finalment, no volen partir de “receptaris ni de dogmes ideològics preestablerts” i es comprometen a treballar per la sostenibilitat urbanística i l'equitat social i ambiental.
Darrera actualització ( Dimarts, 5 de maig del 2015 00:00 )
Publicat a

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada