dimecres, 22 d’abril del 2015

Candidatura de Gent Per Salt



La Candidatura de Gent Per Salt volem que sigui una opció diferent i oberta. Una opció en la qual caben tots i que no està en contra de ningú. Una opció independent, una opció participativa i interactiva. Una opció forta i ferma, respectuosa i treballadora.

I sobretot una opció il-lusionant. Formada per gent com tú, professionals, treballadors, comerciants, famílies, que han triat que Salt sigui casa nostra, i que volen cuidar perquè sigui el millor lloc del món per viure.

No tenim altres interessos que aconseguir que Salt sigui el Salt que tots volem. I per això els veïns neces-sitem tenir veu. Necessitem ser escoltats i tinguts en compte.

I volem decidir. No una vegada, sinó cada vegada. Els veïns volem ser decisius en tot el que passi aquí, a casa nostra.

I dir-te que tenim molt en comú: som veïns.

El nostre decàleg

1. Aplicar el principi de màxima eficiència en l'ús dels fons públics, que no són propietat dels polítics, sinó dels ciutadans, ja que són el fruit de la recaptació dels impostos que paguem tots els veïns.

2. Posar en marxa una política diferent a la que ofereixen els partits tradicionals, amb unes prioritats i una escala de valors diferent.

3. Tolerància 0 a la corrupció i a les corrupteles, promovent la màxima transparència en les actua-cions públiques.

4. No resignar-se a que els veïns ocupin el paper de mers consumidors, reivindicant la condició de ciutadans. La passivitat política no pot ser una bona opció per millorar les coses.
5. Ajustar el desenvolupament amb l'única finalitat de millorar la qualitat de vida i ocupació del mu-nicipi.

6. No partir de receptaris ni de dogmes ideològics preestablerts.

7. La sostenibilitat urbanística, l'equitat social i ambiental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada